Inapoi | Home

§ 31 Ianuarie - Ziua Colegiului National 'Dr.Ioan Mesota' §

Youtube 1 | Youtube 2


Ziua de 31 ianuarie, ziua Colegiului "Ioan Mesota", s-a sarbatorit vineri 30 ianuarie 2009, alaturi de distinsii invitati pe care i-am avut: primarul Brasovului dl. George Scripcaru, presedintele P.S.D. Brasov dl. Mihai David, directoarea Colegiului "Andrei Saguna", d-na Mariana Ionescu, directorul Colegiului "Nicolae Titulescu", dl. Constantin Hornet, fosti colegi ai scolii (acum pensionari), precum si domni si doamne colege de la alte scoli brasovene.
Elevii scolii noastre ne-au incantat prin vocea si muzica cantata de ei (conducator prof. muzica Viorica Enache ), prin dansurile irlandeze (d-na prof. sport Cristina Barbu) ) si printr-un spectaculos si binevenit dans popular romanesc.
Anul acesta, cu ocazia zilei colegiului, a iesit de sub tipar primul anuar scolar dupa o lunga pauza, sub semnatura profesorului de istorie Valentin Bodea. Acest anuar va deschide noua serie de anuare, si se vrea a fi un imbold si un exemplu pentru anii care vor urma. El acopera activitatea elevilor si a profesorilor pe anii scolari 2006/2007 respectiv 2007/2008. Efortul depus de domnul profesor a fost urias si laudabil in acelasi timp, pentru ca si liceul nostru sa se inscrie, prin acest lucru, in seria liceelor cu pretentii in ceea ce priveste oglindirea activitatii scolare. Multumim pentru ajutorul financiar si tehnic acordat de editura ROMPRINT BRASOV, care a depus alaturi de domnul profesor Bodea un efort la fel de mare, in special doamnei Mihaela Surducan de la editura. Pentru obtinerea acestui anuar va rugam sa va adresati doamnei administrator Lia Marcu.


§ § §