Inapoi | Home

§ Promotia 1981 §


* * *

Mi-a facut deosebita placere intrand pe pagina Colegiului sa gasesc panoul promotiei si cateva poze din anul 1981. Vreau sa completez si eu cu ceea ce am gasit prin cutia cu amintiri. Da, frumosi si minunati ani. Si eu imi aduc aminte cu mare drag de colegi si de profesori ,de intamplari hazli ,excursii, ore de curs, gimnastica din sala de sport, practica din atelierul mecanic, adunarea zilnica din fata liceului, usa incuiata daca intarziai, uniforma ingrijita, bentita si mai ales emblema liceului. Si eu la randul meu vreau sa aduc un mare "MULTUMESC" tuturor profesorilor care au contribuit la formarea caracterelor, personalitatii si culturii noastre, o parere de rau si o amintire pentru cei care nu mai sunt printre noi. Doresc ca acest liceu sa ramana cel putin tot atat de valoros cat a fost pe vremea anilor 1980. Sa aiba generatii de absolventi care sa aduca cinste lor insisi ,familiei, liceului si tarii, prin comportare si traire . Si eu as fi bucuroasa daca as putea avea legatura cu alti colegi sau profesori.

Cu multa stima. Daniela Ivascu-Bogiopoulou (danielabgp@yahoo.gr) - 13 decembrie 2014, Atena, Grecia sau facebook Daniela Ivascu Bogiopoulou

(prima fotografie este din excursia la Slanic Prahova in 1978 a doua este fotografia mea)

* * *

Cu speranta revederii, asteptam raspunurile voastre pentru centralizarea datelor!

Intr-adevar acei ani de liceu greu se pot uita... Mi-ar fi placut sa vad poze cu panourile fiecarei generatii de absolventi ai acestui liceu de traditie, si chiar poze cu fosti profesori care au indrumat pasii multor generatii de mesotisti si care nu mai sint printe noi. Amintirea acelor OAMENI v-a ramine vesnic cu mine. Mi-ar face o deosebita placere sa fiu contactat de oricine din promotia 1981 si nu numai. Cinste tuturor actuali si fosti profesori care indruma sau au indrumat pasii a sute de absolventi ce au parasit bancile acestei valoroase institutii de invatamint. Ma gindesc cu drag la acei dragi profesori care nu mai sint printre noi...
As fi extrem de bucuros daca pe aceasta cale pot lua sau tine legatura cu alti fosti absolventi sau profesori, sau sa pot fi tinut la curent cu diferetele evenimente ce se vor derula in viitor la liceul Dr. Ioan Mesota. Trecera timpului nu iarta pe nimeni dar caldura si entuziasmul acelor zile vor ramine cu noi pina la sfirsit.
Herman Lang (hdlang_8@sympatico.ca , Kitchener - Waterloo Ontario, Canada )

In poze (randul de jos) este clasa a XII-a A impreuna cu d-na profesoara de fizica si diriginta Calinescu Silvia. Tot pe ultimul rand e poza celor 4 "muschetari", de la stinga la dreapta: Herman Lang, Daniel Botea, Girnet Marius si Adrian Marcu in penultima zi de scoala, inainte de predarea manualelor (insirate pe piedestal). In coltul dreapta jos, pe jumatate imbracat este Simion Dorel care incearca sa-si schimbe tinuta pentru ora de sport. Cel care ne-a dat materialele este dl. Herman Lang la varsta de liceu, clasa a XII-a A (poza singulara). Panoul promotiei este inca pe pereti si ne dorim sa ramana mult timp acolo in amintirea acestei promotii.

Asteptam si alte poze insotite de explicatii care vin sa intregeasca tabloul acelor vremuri traite de mesotisti (pe adresa de email a colegiului).

§ § §