Inapoi | Home

« Intalnirea de 10 ani a promotiei 1999 «


Vineri, 5 iunie, 2009 am fost pentru prima data la o intalnire de 10 ani, a absolventilor colegiului nostru. Dupa 10 ani, revad fetele fostilor absolventi, mare parte schimbate, dar nu intr-atat incat sa nu-i recunosc. Pe unii i-am recunoscut din prima, s-au schimbat foarte putin, pe altii, insa ... nici cu albumul in mana nu ii pot reconstitui din memorie. Au ajuns oameni mari, cu ocupatii diverse, imprastiati prin lume, unii mai avuti, altii mai putin, insa cu totii dornici sa afle cate ceva despre colegii lor.
    Banchetul revederii a fost tinut la restaurantul din Predeal, Rozmarin, gratie efortului organizatorului acestui eveniment dl. Radu Polexa, care a facut ca totul sa fie impecabil. Alaturi de dl. director Ion Lupulet, impreuna cu profesorii de pe atunci, m-am intors in timp, si parca traiam banchetul de acum 10 ani. Parea ca nimic nu s-a schimbat. Doar parea ... pentru ca mi-am adus aminte de d-na profesoara Pop Eugenia, care din pacate nu si-a putut revedea clasa XIIF, la care a fost diriginta, de dl. profesor Rosca Nicolae
    Prezenta la strigarea catalogului a fost masiva, respectiv la banchet, dar nu a fost in proportie de suta la suta, cum era de asteptat. Am aflat cu mahnire ca una dintre absolvente, Barsanu Simona Elena, s-a stins din viata in urma unui accident de masina, chiar in primavara acestui an, cand ar fi participat la revederea dupa 10 ani de absolvire.
    Inchei aici cele cateva putine dar puternice impresii despre revederea absolventilor, exprimandu-mi, totusi, satisfactia revederii si a faptului ca ne-am putut revedea aproximativ in aceeiasi formula. Aceasta promotie este, cel putin pentru mine, o promotie de suflet pentru ca pe ei "am deschis ochii", la angajarea mea, in acest colegiu.

Sper sa ne revedem cat mai multi in 2019.

Mihai Gheorghe, administrator retea calculatoare


« « «